محشى الكوسه والبذنجان باللحمة المفرومة

                              مطبخ غلاب

 محشي الكوسة و البتنجان باللحمة المفرومة .''
المقادير..
1/2 كيلو كوسة
1/2 كيلو باذنجان 1/4 كيلو لحم مفروم
1/2 كيلو أرز
بصلة مبشورة
زبدة- قليل من  زيت نعناع ناشف
2 ملعقة صلصة
عصير طماطم
ثوم ملح وفلفل
خطوات التحضير..
قومى بتقوير الباذنجان والكوسة إخلطى اللحم مع باقى المقادير إحشى الباذنجان و الكوسة بخليط اللحم ضعى المحشى فى حلة و اسقيه بعصير الطماطم و الثوم المفروم و اتركيه على نار هادئة حتى السواء. يقدم ساخنا.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

طريقه عمل البيتزا الايطاليه

                                                      مطبخ غلاب  طريقه عمل البيتزا الايطاليه مقادير البيتزا: ٤ أكواب دق...